La FAC estudia la creació d’una cinquena guerra de caramels

La quarentena d’entitats que van assistir a l’assemblea extraordinària d’aquest dimarts 17 de desembre al Foment Vilanoví van decidir explorar diverses millores per a la Comparsa. La junta de la Federació d’Associacions pel Carnaval (FAC) va posar sobre la taula crear una guerra més, no més enllà de les tres de la tarda, una mesura que va tenir una acceptació diversa.
Els representants de les entitats sòcies de la FAC van poder exposar la seva visió de la Comparsa i de l’entrada i guerres a la plaça de la Vila, a més de proposar mesures concretes, com crear nous accessos a la plaça o limitar el nombre de parelles per bandera.
Pep Sendrós, president de la FAC, explica que “amb la voluntat de participació que tenim des que vam entrar la nova junta, crèiem necessària una assemblea monogràfica sobre la Comparsa, perquè és un acte que creiem que té alguns problemes que podem reconduir entre tots”. El mateix Sendrós concreta que “és molt positiu que la gent proposi idees i va ser molt enriquidor escoltar diverses opinions”, però al mateix temps considera que “la gran varietat de sensacions, impressions i sentiments absolutament personals i subjectius que es viuen a les Comparses fa molt difícil adoptar decisions que acontentin a tothom”. En aquesta línia, el president de la FAC explica que “farem arribar a les entitats un ampli qüestionari amb diverses preguntes sobre les Comparses, per intentar veure les línies majoritàries i introduir els canvis que considerem oportuns”.