Ja pots comprar merxandatge de Carnaval tot l’any!

El merxandatge del Carnaval ja està disponible tot l’any. Cada dijous, entre les vuit i les nou del vespre, trobareu el material que ens queda al local de la FAC (Carrer Major, 39). A més, a la botiga Ypsilon, al carrer Colom, també en trobareu en horari d’obertura comercial. I què tenim? doncs moltes coses i a molt bon preu!

Tenim a la vostra disposició figuretes de plom de l’Arlequí del Vidalot. No en queden gaires! El preu és de 25 euros. També tenim bosses fetes amb el material reciclat de les lones anunciadores del nostreCarnaval. Unes bosses ben estiuenques, molt resistents per a l’estiu, la platja… i al preu de 20 euros!

A més, també posem a la venda l’àlbum de cromos del Carnaval, junt amb els cromos seleccionats per a que pugueu omplir-la. Una gran activitat per als més petits de la casa, a un preu de 15 euros.

També tenim peces artesanals de plata amb motius carnavalescos, com arrecades en forma de clavells, que es poden adquirir en un horari comercial, a la botiga Ypsilon, al carrer Colom, al preu de 10 euros.

A més, us podeu acabar de firar amb les singulars i divertides xapes del Carnaval!

Si ja heu triat la peça i ens la voleu reservar, o bé esteu interessats en algun altre material que no us hem esmentat, no dubteu en escriure’ns a fac@carnavaldevilanova.cat i mirarem a veure si us podem satisfer la demanda!