Merchandising

Com cada any la FAC obrirà la Botiga del Carnaval. Enguany situada al TOC.

Per impulsar els productes de la festa i promoció del Carnaval, la FAC, s’ha posat mans a l’obra i enguany hi haurà moltes novetats en aquest sentit.

Bosses de les lones del cartell del Carnaval 2011: Amb l’èxit obtingut l’any passat, a la Botiga es podran trobar bolsos de lona, amb l’estampat de l’any passat.

Litografia de Joaquim Mir: Per a promocionar el Carnaval a les cases vilanovins, la junta de la FAC a cregut convenient, editar una litografia de les Comparses de Vilanova, per aquest motiu la FAC ha editar 400 làmines del quadre de les Comparses de Joaquim Mir, dipositat al Museu Balaguer.

Postals i Segell: Conjuntament amb la Penya Filatèlica, la FAC ha editat dues posats del Carnaval i un segell de curs legal del Carnaval 2010.

Llibre de Bienve Moya: A la botiga de la FAC també es podrà adquirir el llibre “CARNAVAL, EL DE VILANOVA I LA GELTRÚ”  amb textos de Bienve Moya, fotografies de Rafael López-Monné i pròleg de Noemí Sans, número 5 de la col·lecció Post Festum d’Aralo Editors.

Llibre d’en Dolcet: el caramel que volia anar a la comparsa. En Dolcet és un caramel que somia anar a la Comparsa. Aquesta és una festa del Carnaval de Vilanova i la Geltrú, on els caramels són els protagonistes. En Dolcet es posa molt trist quan descobreix que és diferent de la resta de caramels del seu món, el pot de caramels on viu. Però un dia canvia el seu futur quan un nen entra a comprar a la botiga de llaminadures. (també en format audiollibre).

Artesania Olgart: L’Olga ens sorprèn amb nou material per lluir en aquestes dates. Clavells, mantons, barretines i plats de xató,  juguen a disfressar-se d’anells, arracades, pins i penjolls.

A més a més de tot això, a la Botiga del Carnaval, també s’hi podrà trobar: Cartells, davantals de la Xatonada, domassos, xapes de cava, la litografia, l’àlbum, cromos del Carnaval, Neobarretines, bosses de mocadors de fer farcells, punts de llibre …