Bases del Joc del Cartell Carnaval 2015

El concurs està organitzat pels dissenyadors de la campanya de comunicació del Carnaval 2015, Enric Sánchez Marti i David Ricart Andreu, sota el paraigües de la Federació d’Associacions pel Carnaval.
L’objectiu del concurs és que tots els participants publiquin a les xarxes socials una fotografia amb el cartell del Carnaval 2015. La mecànica de participació és molt simple: penjar una fotografia completant el cartell a Facebook, Twitter o Instagram amb l’etiqueta “lasàtiraésnostra”. La participació al concurs és totalment gratuïta i oberta qualsevol persona física resident a Vilanova i la Geltrú independentment de la seva edat. Queden fora de concurs tots els membres de la FAC, així com els dissenyadors i col·laboradors de la campanya de comunicació. El nombre de vegades que un concursant pot participar és il·limitada.
En el cas que alguna publicació pugui ferir la sensibilitat o exposi escenes de violència, discriminació o sexe explícit serà automàticament desqualificada del concurs i serà denunciada a la plataforma online corresponent.

El concurs estarà obert des de les 00.00h del dia 2 de febrer de 2015 i fins a la mitjanit del dia 16 de febrer de 2015. Els guanyadors es donaran a conèixer la nit del dia 17 de febrer de 2015, després del Concurs de disfresses que es farà a la Plaça de la Vila.

En el cas que fos impossible contactar amb tots els guanyadors la nit del lliurament, s’establirà un període d’un mes, per a que aquests es posin en contacte amb algun membre de la FAC o els mateixos dissenyadors de la campanya, per tal de concertar un dia i hora per efectuar el lliurament de premis.
Els guanyadors es seleccionaran segons el criteri totalment subjectiu i per votació d’un jurat format per membres de la FAC i els dissenyadors de la campanya.

La selecció dels guanyadors es fonamenta en el criteri de la sàtira com element principal i complementat amb criteris d’originalitat i proximitat als valors del Carnaval de Vilanova i la Geltrú (vilanovisme, sàtira, creativitat…). Hi haurà primer, segon i tercer premi, gentilesa de l’Associació de restauradors Menja’t Vilanova.

1r premi: Sopar per a dues persones en un restaurant de l’Associació Menja’t Vilanova

2n premi: Lot de cava, gentilesa de Menja’t Vilanova

3r premi: Lot de vins, gentilesa de Menja’t Vilanova